Terug naar zoeken

Monique Wakelkamp

Mediator Monique Wakelkamp
Organisatie Geen Ruzie op het Werk, Bureau 1900
Adres: Dikkenbergweg 7
6721 AC Bennekom
Telefoon 06 – 53659668

Arbeidsconflict | Samenwerkingsproblemen | Teamverhoudingen | Communicatie | Zakelijke geschillen | Conflicten in de Zorg | Burenconflict

 

Mijn motto is: herken een conflict en los het op.

Ik wil voorkomen dat mensen letterlijk ziek worden van een probleem en help hen om het gesprek aan te gaan. Want investeren in werkplezier levert veel op: minder ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit, minder kosten …  en dus ook minder persoonlijk leed en overbelaste collega’s.

Oplossen dus die communicatieproblemen en óp naar een ruzievrije werkplek!

Hoe kan ik jou helpen bij communicatieproblemen en/of een (dreigend) arbeidsconflict

Oplossen

Door als gespecialiseerd en erkend MfN arbeidsmediator onpartijdig te bemiddelen. Ik ga met alle betrokkenen, eerst apart en daarna gezamenlijk, in gesprek om de communicatie weer op gang te brengen. Vaak is na 1 of 2 gesprekken wel duidelijk wat de oplossing is: verder samenwerken in harmonie of met respect uit elkaar.

Preventief/oplossen

Door als (meewerkend) coach een leidinggevende te helpen zijn rol te pakken.

Preventie/conflictcoaching/training

Door leidinggevenden en P&O adviseurs te trainen om de signalen van een dreigend arbeidsconflict te herkennen en aan te pakken.

Gratis tips en tools

Op mijn website vind je meer dan 80 blogs met daarin inzichten, adviezen en nadenkertjes rondom arbeidsconflicten in de breedste zin. Als je mijn gratis e-boek Laat je team beter functioneren downloadt krijg je een seintje als er weer een blog verschijnt of de laatste nieuwtjes, tips en tools.

Sinds 2008 werk ik als mediator met de specialisatie arbeidsconflicten; daarnaast ben ik al jaren buurtbemiddelaar in de gemeente Ede.