Terug naar zoeken

Gabriëlle Gijsberts

Mediator Gabriëlle Gijsberts
Organisatie Mediation Brooklyn Bridge
Adres: Straatweg 103
3621 BK Breukelen
Telefoon 06-38721993

Mr. Gabriëlle Gijsberts

Efficiënt van conflict naar oplossing.
Balans tussen de persoonlijke en zakelijke aspecten.
MfN-registermediator, gespecialiseerd in arbeidsmediations en geaccrediteerd familiemediator.
Na ruim 20 jaar als advocaat te hebben gewerkt weet ik hoe ingrijpend een conflict kan zijn en dat de juridische oplossing slechts een deel van de echte oplossing is. Echte oplossingen worden gevonden door ook naar de achterliggende oorzaken en de belangen van beide partijen te kijken.

Ik begeleid als professionele én betrokken mediator het hele ‘proces’; van intake tot het sluiten van de vaststellingsovereenkomst. Bij mij gaan partijen met elkaar weer in gesprek, krijgen beiden ruimte om hun verhaal te doen en krijgen emoties een plek, zonder dat de zakelijke aspecten uit het oog worden verloren.

Als fulltime MfN-registermediator ben ik gespecialiseerd arbeidsmediations. Ik word door werkgevers en werknemers ingeschakeld o.a. bij: -(vermeend) disfunctioneren;- stagnerende re-integratie;- ruzie tussen collega’s onderling;- teamconflicten;- exit-mediation. Door mijn achtergrond heb ik ruime en actuele kennis van de WWZ, Wet Verbetering Poortwachter en Stecr-richtlijnen. Als cliënten dat willen verzorg ik ook de vaststellingsovereenkomst.

Daarnaast ben ik geaccrediteerd familiemediator en zorg ik dat er praktische en juridisch juiste afspraken worden gemaakt over de:– zorg en opvoeding van de kinderen;- omgangsregeling of het co-ouderschap;,- verdeling van het gezamenlijk (huwelijks)vermogen en het pensioen;- woning;- kinder- en partneralimentatie.

Ik maak de alimentatieberekeningen en leg de gemaakte afspraken schriftelijk vast in het convenant en het ouderschapsplan. Om de scheiding volledig en goed af te wikkelen werk ik samen met een advocaat en financieel en/of fiscaal adviseur. Tevens werk ik samen met Kinderbehartigers (kinderpsycholoog of coach).

Verder ben lid van de NMv, MfN, MfN Groep Arbeidsmediators en de VvA.