Woensdag 17 februari 2016, ALV en workshop Communiceren met Lef!

Korte ALV en de Workshop ‘Communiceren met lef!’ door Mirjam Nagel.

Een verrassende workshop waarin provocatieve communicatie technieken worden aangeleerd om je eigen te maken en in te zetten tijdens mediationgesprekken.

Wanneer:  woensdag 17 februari 2016
Locatie:  MTi, Kon. Wilhelminalaan 21, Amersfoort

Tijdstip inloop met broodjes:  18.00 uur
Korte ledenvergadering:           18.30 uur
Begin Workshop:                            19.00 uur
Einde programma:                         21.30 uur
Borrel aansluitend
PE punten:                                          2 categorie 1a

Kosteloos voor VMRU leden

De workshop wordt verzorgd door Mirjam Nagel van Reverse coaching; www.reversecoaching.nl.

Zij zet onze wereld een beetje op zijn kop. Lees onderstaande tekst van Mirjam Nagel, dan kun je deze avond niet missen.

Leer en ervaar hoe met uitdagende humor, weerstand en klaag gedrag te lijf kunt gaan. Zeggen wat je denkt is een kwestie van doen. In deze workshop ga je aan de slag met provocatieve technieken vanuit de provocatieve coaching.  Resultaat: je wordt losser, assertiever en authentieker! Door veel praktische oefeningen zet je nieuw gedrag in om je doel te bereiken. Uitdagende humor en empathie zijn belangrijke ingrediënten van de workshop. Aan het eind van deze workshop kan je patronen herkennen, kan je snel en direct reageren op wat een ander zegt en doet, kan je snel tot de kern van een probleem komen en heb je je buikspieren weer eens getraind. Leer en ervaar hoe met uitdagende humor, weerstand en klaag gedrag te lijf kunt gaan. In deze workshop ga je aan de slag met provocatieve technieken vanuit de provocatieve coaching.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *