Default title

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerborrel 12 september a.s. Oudaen Utrecht

12 september 2019 @ 19:00 - 21:00

Zomer borrel

Datum:                 12 september
Aanvang:              19 uur
Locatie                  Kasteel Oudaen, Oudegracht 99, Utrecht

Spreker:               Afke Hartog

Vanaf 19:00 uur heten wij jullie van harte welkom waarbij wij als vereniging de eerste 2 drankjes (voor leden) voor onze rekening nemen.

Het wordt een borrel om gezellig bij te praten maar we hebben er ook voor gekozen om een inspirerende spreker, in de persoon van Afke Hartog, uit te nodigen. En wie kan beter verwoorden waarom jullie zeker moeten komen dan zij zelf:

“Hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer je beste zelf bent? Hoe ga je om met tegenslagen? En hoe blijf je in contact met iemand die jouw taal niet spreekt? Zo maar een paar vragen.. 

Ik, Afke Hartog, zal proberen antwoorden te geven op deze vragen. Ik heb jarenlang ervaring als topsport coach en ben tegenwoordig jongeren coach in de verslavingszorg. Deze ervaringen, nuchter verstand en een dosis humor gebruik ik om elke dag weer het beste uit mezelf en andere te halen! Wil je weten hoe en wat ik doen, kom dan …..”

Omdat Afke Hartog komt spreken het verzoek om om 19:15 uur aanwezig te zijn. Nadat Afke gesproken heeft, blijft zij ook bij de borrel om met jullie verder individueel te praten en met haar aanstekelijke oplossingen te verleiden tot nieuwe inzichten.

Deze borrel nodigen we alle leden uit collega’s die je kent en kennis wil laten maken met onze vereniging uit te nodigen als introducé, iedereen is van harte welkom.

Wanneer je komt verzoeken wij je om je aan te melden door een mail te sturen aan mail@utrechtsemediators.nl en daarbij te vermelden of je een of meer introducé(es) meeneemt.

We hopen velen van jullie te mogen begroeten op de 12e. Tot dan!

Gegevens

Datum:
12 september 2019
Tijd:
19:00 - 21:00

Organisator

Marianne Zeijlemaker

Locatie

Stadscafe Oudaen Utrecht
Oudegracht 99
Utrecht, 3511 AE Nederland
+ Google Maps