Default title

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennismakingsworkshop over het Transformatieve Model

11 juni 2019 @ 19:00 - 21:00

| Gratis

Op dinsdag 11 juni.s. verzorgt de stichting Het Tranformatieve Model een kennismakingsworkshop over het Transformatieve Model. Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met transformatieve mediation. Meer nog dan bij andere mediationstijlen, gaat de focus van de transformatieve mediator uit naar de transformatie van de communicatie van negatief en destructief naar positief en constructief.

Samen met Anja Bekink en Wilma Hanskamp, alletwee gecertificeerd TM mediator, zie je tijdens de workshop welke tools een transformatieve mediator daarvoor heeft. Ze laten je door oefeningen, ervaren hoe de eigen kracht van partijen weer versterkt wordt waardoor er meer ruimte komt voor wederzijdse erkenning (empowerment en recognition). Uiteraard is er ruimte voor al je vragen. Daarnaast zullen zij ook aandacht besteden aan Transformatieve dialoog, onderwerp van de training en conferentie in juni.

Op de website van Het transformatieve model: www.hettransformatievemodel.nl vindt je meer informatie. Anja en Wilma zijn verbonden aan de stichting Het Transformatieve Model. Deze stichting is in Europa de eerste organisatie die officieel geaffilieerd is aan het Amerikaanse Instituut voor Conflict transformatie (http://www.transformativemediation.org/).

Wilma Hanskamp

Anja Bekink

Wanneer:

Datum: Dinsdag 11 juni

Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur

PE-punten: 2 punten categorie 1a

 

 

 

Voor leden: gratis

Voor niet-leden: 50 euro *)

*) U bent verzekerd van deelname na het overmaken van het bedrag op nummer: NL70INGB0004312835 ovv ‘Bijeenkomst Utrechtse Mediators Verenging en de betreffende datum.

Locatie

Mariënhof – Amersfoort
Kleine Haag 2
Amersfoort, 3811 HE Nederland
+ Google Maps