12 september Zomerborrel Oudaen Utrecht

Op 12 september vanaf 19 uur organiseert de vereniging een zomerborrel. Deze wordt gehouden bij Stadcafe Oudaen aan de Oude gracht in Utrecht. Afke Hartog is uitgenodigd om

Vanaf 19:00 uur heten wij jullie van harte welkom waarbij wij als vereniging de eerste 2 drankjes (voor leden) voor onze rekening nemen.

Het wordt een borrel om gezellig bij te praten maar we hebben er ook voor gekozen om een inspirerende spreker, in de persoon van Afke Hartog, uit te nodigen. En wie kan beter verwoorden waarom jullie zeker moeten komen dan zij zelf:

“Hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer je beste zelf bent? Hoe ga je om met tegenslagen? En hoe blijf je in contact met iemand die jouw taal niet spreekt? Zo maar een paar vragen.. 

Ik, Afke Hartog, zal proberen antwoorden te geven op deze vragen. Ik heb jarenlang ervaring als topsport coach en ben tegenwoordig jongeren coach in de verslavingszorg. Deze ervaringen, nuchter verstand en een dosis humor gebruik ik om elke dag weer het beste uit mezelf en andere te halen! Wil je weten hoe en wat ik doen, kom dan …..”

Omdat Afke Hartog komt spreken het verzoek om om 19:15 uur aanwezig te zijn. Nadat Afke gesproken heeft, blijft zij ook bij de borrel om met jullie verder individueel te praten en met haar aanstekelijke oplossingen te verleiden tot nieuwe inzichten.

Deze borrel nodigen we alle leden uit collega’s die je kent en kennis wil laten maken met onze vereniging uit te nodigen als introducé, iedereen is van harte welkom.

Omdat het een evenement op een externe locatie betreft verzoeken wij jullie als je komt door middel van het sturen van een mail aan mail@utrechtsemediators.nl en aan te geven en daarbij te vermelden of je een of meer introducé(es) meeneemt.

We hopen velen van jullie te mogen begroeten op de 12e. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *