Default title

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Makiri Mual: Emotionally Focused Mediation

17 juni @ 18:00 - 22:30

Emotiegericht werken voor mediators (EFM), Introductie van een model en enkele interventies.

Emotionally Focused Mediation (EFM) gaat uit van het gegeven dat ook buiten de affectieve relaties ‘gehechtheid’ een verbindende rol speelt. Bijvoorbeeld op de werkvloer, tussen buren of na misdaad. De mediators die gebruik maken van EFM maken in sessie snel het ‘patroon’ duidelijk waardoor de conflicten (zijn) ontstaan. Ze geven ruimte én duiding aan de emoties die in de spreekkamer opborrelen en weven die met cliënten tot een begrijpelijk patroon.

In de crash cours EFM geleid door Makiri Mual, worden handvatten besproken om het patroon te beschrijven en te gebruiken. EFM is een praktische, ervaringsgerichte methode, waarbij (specifieke) interventies (zoals reflecteren, valideren en ‘tracking the cycle’) behulpzaam zijn en ons leren om te gaan met conflicten. Aan de hand van zelf ingebrachte casussen gaan wij de EMF methode zelf ervaren. In groepjes gaan we onder begeleiding van Makiri Mual aan het werk en kunnen we relatief snel tot de kern van het model komen en ons enkele interventies eigen maken.

Kortom, een workshop waardoor we aan het einde van de avond verrijkt zijn met een praktische methode die ons werk als mediator ook nog eens leuker maakt!

Makiri Mual werkt sinds 2003 als mediator in familie- arbeids- en strafzaken. Daarnaast begeleidt hij stellen, gezinnen en individuen op basis van de hechtingsgerichte methode (EFT). Makiri verenigt twee werkvelden (psycho- en systeemtherapie en mediation) met elkaar en is een veel gevraagde mediator en therapeut voor diverse nationale en internationale organisaties en instellingen, rechtbanken en gerechtshoven.

Meld je aan via ons contactformulier

Voorafgaand aan de workshop is er een korte Algemene Ledenvergadering van de Utrechtse Mediators. Er wordt terug- en vooruitgekeken, het financiële verslag en de begroting worden toegelicht, en de benoeming van twee nieuwe bestuurders is aan de orde. De agenda en stukken voor de ALV zullen begin juni aan de leden worden verstuurd.

Gegevens

Datum:
17 juni
Tijd:
18:00 - 22:30
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Het bestuur

Locatie

Coachhuis Grytte (Utrecht)
Maliebaan 45
Utrecht,
+ Google Maps